Masterclass for kommunale it-teknikere – om Støttesystemerne og rammearkitektur (nye datoer)

KIT@, KL og KOMBIT udbyder masterclass for it-teknikere om Støttesystemerne og rammearkitektur. Hvad skal der til for, at din kommune kan få den optimale værdi af Støttesystemerne: Adgangsstyring og Organisation? Kan du lide at udfordre dig selv fagligt? Hvordan kan andre it-teknikere give dig inspiration, tips og tricks til gode løsninger i dit daglige arbejde med Støttesystemerne og rammearkitektur?
Del viden, udforsk det nye og det velkendte, og gør det sammen med fagkolleger, der tænker og arbejder ligesom dig. Eller som netop ikke tænker og arbejder ligesom dig, men har gået nye veje i deres tænkning om, hvad de vil bruge Støttesystemerne til.
 
Du er med til at bestemme indholdet på seminaret!
2-dages masterclass – der afholdes D. 18. og 19. marts i KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København - vil dreje sig om lige præcis det, der optager jer som it-teknikere inden for rammen Adgangsstyring og Organisation.
Når du har tilmeldt dig, vil du modtage et skema, som du udfylder med forslag til emner, som ligger inden for rammen af masterclass pm Støttesystemerne og rammearkitektur. KOMBIT og KL vil vægte de indkomne forslag og udarbejde oplæg, øvelser og cases ud fra jeres forslag.
 
Masterclass for it-teknikere vil blive bemandet med et stærkt hold fra KOMBIT og KL samt eksterne oplægsholdere fra kommunerne.
Læs invitationen her: https://tilmeld.kl.dk/masterclass-for-kommunale-it-teknikere/forside.html