Kommunernes Digitaliseringstræf 2019

KITA indbyder i samarbejde med KL, KOMBIT og SKI til Kommunernes Digitaliseringstræf 2019. Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 bliver også i år en markedsplads, et forum og et frirum for fakta, holdninger og perspektiver. Samspillet mellem digitalisering og velfærd bliver årets tema. Det handler om teknologierne og de måder, vi anvender dem på. Det handler om digitalt lederskab og etiske valg. Tag med på Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 den 6. juni og dan din egen mening om, hvordan vi som kommuner kan styrke velfærden med klog digitalisering. Meld dig til nu - der er netop åbnet for tilmeldinger.
 
Velfærd i centrum
Hvor langt er vi egentlig kommet med at disrupte og digitalisere de kommunale velfærdsydelser? Christiane Vejlø, digital rådgiver, trendspotter og journalist kendt fra programmet Elektronista på Radio 24/7, vil gå på scenen som dagens første oplægsholder. Hun er ikke bange for at tegne de digitale trends og perspektiver tydeligt op, og du inviteres til at tænke med.
 
To runder af sessioner og workshop
Efter Christiane Vejløs oplæg åbnes digitaliseringstræffet op og bredes ud i hele 10 forskellige sessioner og workshops, som du kan vælge imellem. En runde af sessioner og workshops før frokost og en tilsvarende runde efter frokost. Uanset om du er chef eller leder, digitaliseringsspecialist eller fra en fagforvaltning, vil du finde emner, som taler lige ind i din faglige virkelighed.
 
Kommunernes Digitaliseringstræf 2019 afholdes d. 6. juni i Odense. Læs hele invitationen her: https://tilmeld.kl.dk/digitalisering2019
 
Udover Kommunernes Digitaliseringstræf udbyder KL en række kurser, temadage og uddannelser om digitalisering og ny teknologi. KITA er samarbejdspartner på en række af arrangementerne. En oversigt er vedlagt til orientering.