Digitaliseringsmessen20 flyttes til den 2. december 2020

Den 7/9 blev en række kommuner underlagt skærpede retningslinjer ift. Covid19 situationen på grund af flere smittede. Efterfølgende har mange givet udtryk for stor usikkerhed ift. deltagelse i og gennemførelse af årets Digitaliseringsmesse. Der blev ikke ændret på retningslinjer for afholdelse af arrangementer som konferencer og messer. Sundhedsmyndighederne mener fortsat, at vi har de rette retningslinjer for den slags arrangementer.
 
Alligevel ser vi, at man flere steder ud fra et forsigtighedsprincip vælger at skærpe egne retningslinjer ift. det som anbefales af sundhedsmyndighederne. Det har desværre væsentlig indflydelse på både antallet af deltagere og indholdet på messen.
 
Vi ønsker naturligvis, at flest mulig kan deltage på messen, og at dem, der deltager, får det bedst mulige indhold, så messen igen i år kan være et centralt mødepunkt for den offentlige digitalisering. På den baggrund har vi derfor besluttet at udskyde Digitaliseringsmessen20 til onsdag den 2. december 2020.
 
Er du allerede tilmeldt messen, vil din tilmelding blive overført til den 2/12. 
Hvis du ikke ønsker at overføre din billet til Digitaliseringsmessen20 til den 2. december, skal du give besked til Mette Glud Krauthammer MEGK@kl.dk senest fredag den 25. september.
 
Vi ser frem til en spændende og givende dag og er glade for, at Digitaliseringsmessen igen i år bliver et centralt mødepunkt for den offentlige digitalisering.
Vel mødt!

Du kan holde dig orienteret samt se det opdaterede program og udstillerliste på www.digitaliseringsmessen.dk