Digitaliseringsmessen18

Husk at tilmelde dig Digitaliseringsmessen'18 og få indblik, overblik og netværk

Den 27. september 2018 afholdes der for 10. år i træk Digitaliseringsmesse i Odense Congress Center. Allerede nu kan du se, hvad der kommer til at ske på Hovedscenen, når årets messe løber af stablen.

Bliv klogere på nye digitale initiativer
Digitaliseringsmessen er det største event for offentlig digitalisering i Danmark, og det er stedet, hvor du kan holde dig orienteret og hente inspiration.
Dagen igennem kan du møde over 120 udstillere, som vil inspirere dig med deres løsninger, men også på messens scener er der et udvalg af indlæg dagen igennem. Programmet for scenerne opdateres løbende, men allerede nu kan du se, hvad der kommer til at ske på Hovedscenen.
Se programmet for Hovedscenen her

På hovedscenen vil der være oplæg om både muligheder og udfordringer ved anvendelse af nye teknologier for kommunerne i det digitale Danmark. Du kan blandt andet høre oplæg om fremtidens IT-landskab, få gode råd til sikker og tryg databehandling og blive klogere på, hvordan softwarerobotter anvendes, når slaget om velfærden skal udkæmpes.

Du kan læse mere om messen på www.digitaliseringsmessen.dk og du kan tilmelde dig messen https://tilmeld.kl.dk/Digitaliseringsmessen18/tilmelding.html

Husk at minde dine kollegaer om messen – de skal selvfølgelig også med til Digitaliseringsmessen18.