Digitaliseringsmessen17

Den 28/9 afholdes Digitaliseringsmessen i Odense Congress Center.
Messen er det største event for offentlig digitalisering i Danmark og det er stedet, hvor du kan holde dig orienteret og hente inspiration. Ikke mindst om Informationssikkerhed, som er et stort tema for dette års messe. Dagen igennem kan du bl.a. møde talrige udstillere som vil inspirere dig med deres løsninger, men også på messens 7 scener er der fokus på Informationssikkerhed.

PwC har flere indlæg om informationssikkerhed dagen igennem. Bl.a. vil de stille skarpt på forudsætningerne for en mere sammenhængende offentlig sektor gennem sikker datadeling

og med indlægget ”Effektiv cybersikkerhed – mere end bare ISO27001”, vil de belyse hvordan gældende lovgivning overholdes samtidig med, at cyberangreb kan håndteres og følgeskader minimeres.
Kom også og hør om KL og HK Kommunal fælles Awareness projekt. Et projekt der sætter fokus på de dilemmaer, som kommunale sagsbehandlere og ledere oplever i deres dagligdag med fokus på at skabe en informationssikkerhedskultur.
På KOMBITS scene kan du høre sikkerhedsekspert Jacob Herbst fra Dubex give sit perspektiv på, hvad der kan gå galt, hvorfor det går galt og hvordan du (måske) kan sikre dig mod fremtidige sikkerhedsbrud.
Også Digitaliseringsstyrelsen giver deres bud på hvorfor informationssikkerhed er vigtig for en øget digitalisering.


Digitaliseringsmessen'17 er stedet hvor du kan blive klædt på til dit arbejde med Informationssikkerhed.

Du kan læse mere om messen på www.digitaliseringsmessen.dk og tilmelde dig her
Tilmelder du dig inden den 6/9 vil du få tilsendt dit adgangskort sammen med kataloget forud for messen. Så slipper du for at stå i kø ved indgangen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Digitaliseringsmessen'17.