Datasikkerhedskonference - Stadig få pladser tilbage

KITA inviterer alle medlemmer til en spændende konference omkring Datasikkerhed. Hør bl.a. Nets kommunikationschefs bud på hvordan et brist i sikkerheden skal håndteres kommunikativt. Du kan også møde den nye Centerchef fra Rigspolitiets nye afdeling for Cyber crime Kim Arenstrup der fortæller om det fremtidige trusselsbillede.

Du skal være logget ind for at tilmelde dig arrangementet. Har du ikke en bruger, eller har du problemer med at logge ind, kan du tilmelde dig via mail@itchefer.dk eller tlf. 31901155

Arrangementet koster 595,- og afholdes på Holckenhavn Slot.

Tilmelding: http://itchefer.dk/arrangementer/kita-datasikkerhedskonference


Program:
09.15 - 9.30    Let morgenmads anretning
 
9.30 - 10.00    Velkomst
v/ Henrik Brix, formand for KITA, Digitaliseringschef i Favrskov Kommune.

10.00 - 10.45    Awareness
v/ Christian AAbo, IT sikkerhedsansvarlig Viborg Kommune (caa@viborg.dk)
Erfaringer omkring awareness – bl.a. gennem redskaberne Guide2Know og Junglemap. Opmærksomhed på kultur og information.  

10.45 – 11.00    Pause
11.00 – 11.45    Datatilsynet: kontrolinstans eller sparringspartner?
v/ kontorchef Lena Andersen
En stor del af de sager, som Datatilsynet tager op af egen drift , vedrører kommuners håndtering af personoplysninger. Det gælder både inspektioner (kontrolbesøg) og sager, hvor der er sket sikkerhedsbrud. Kontorchef Lena Andersen fra Datatilsynet fortæller om tilsynets erfaringer og fremhæver punkter, som er vigtige at have opmærksomhed på.

11.45 – 12.15    NORDSEC 2014
v/ Klaus Kristensen, Itrust
Hvordan håndterer kommunerne risikostyring, er der indført processer, der kan reagere på hændelser – og hvad oplever kommunerne i hverdagen? NordSec 2014 undersøgelsen tager pejling på hvordan kommunernes sikkerhedsstyring udvikler sig sammen med indføringen af digitale platforme til selvbetjening, kommunikation og kigger bl.a. også på IT-krimininalitet.

12.15 – 13.00    Frokost
13.00 – 13.45    Indlæg ved Rigspolitiset NC3 – Nationalt Cyber Crime Center
v/ Kim Arenstrup Centerchef (kaa006@politi.dk)
Hvordan ser trusselbilledet ud fremadrettet? Hvilke tendenser skal kommunerne være opmærksom på? Centerchef fra Rigspolitiets NC3 giver svaret.

13.45 – 14.00    Pause
14.00 – 14.45    Nets sætter ”Se & Hør sagen” i perspektiv
v/ Søren Winge, Kommunikationschef Nets Danmark
En af forsommerens varmeste emner i medierne var ”Se & Hør sagen”, da det kom frem, at en tidligere medarbejder hos IBM igennem en længere periode havde videregivet forretningsfortrolige oplysninger om kendte menneskers færden til Se & Hør. Kommunikationschef hos Nets, Søren Winge, kommer og fortæller om, hvordan han oplevede det massive mediepres i perioden, hvad Nets gjorde for at håndtere sagen og hvilke refleksioner han og Nets har gjort sig i forhold til kommunikationen med omverdenen under en mediekrise som denne og det forestående arbejde med at genopbygge tilliden til Nets.

14.45 – 15.15    Afrunding
v/ Poul Venø, IT Chef Herning kommune.