KITA Temadag: Hvordan bliver du populær og skaber resultater på den digitale spillebane?

man, 24.feb.2020 09:30 til 15:30
Beskrivelse: 
KITA afholder den 24. februar temadagen: Hvordan bliver du populær og skaber resultater på den digitale spillebane?

IT/Digitalisering og forretning rykker tættere sammen og det giver mulighed for at skabe bedre resultater med digitalisering. Og det skal der. Alene på grund af den demografiske udvikling skal digitaliseringen skifte gear for at hente effektiviseringsgevinster og give mulighed for bedre service overfor borgerne og virksomhederne. Ligeledes stiller borgerne og virksomhederne stadigt – berettigede - større krav til service, sammenhænge og gennemsigtighed.
Det er netop øget digitalisering kan bidrage til.
Uanset hvad som driver digitaliseringen, kan du som IT-/Digitaliseringschef eller Digitaliseringskonsulent ikke gøre det alene. Du skal have andre med på rejsen. Det er (præcis), hvad denne temadag giver nogle bud på; hvordan bliver du ”populær” i din kommune og får forretningen/forvaltningerne med på digitaliseringsrejsen? Samarbejde og partnerskaber i din kommune kan danne grundlag for bedre udnyttelse af implementering af Digitalisering.

Kim Normann Andersen, Professor på CBS, giver dig opskriften til at blive populær. Du kan høre Gitte Nørgaard – afdelingsleder i Sundhed og Ældre i Herning Kommune samt erfaringer fra andre kommuner, der ligger godt jf. TIP-måling (Total It Performance). De vil gennem konkrete resultater fortælle, om hvad der skal til og hvordan resultaterne skabes.


Tilmelding på mail@itchefer.dk

Temadagen afholdes hos
Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

Deltagelse på temadagen er gratis for medlemskommuner, men for tilmeldte deltagere der ikke møder op på dagen, faktureres der et no-show gebyr på kr. 750,- + moms.
 
Arrangement beskrivelse: