Fujitsu tilbage på ESDH-landkortet

Fujitsu tilbage på ESDH-landkortet

Fujitsu er tilbage på landkortet som førende ESDH-leverandør blandt de største kommuner. Efter at Fujitsu har vundet DIGIT-kontrakten om en ny ESDH-løsning til 12 sjællandske kommuner, har Fujitsu vundet 11 kommuner i et hug. Køge Kommune er i dag den eneste af de 12 kommuner i DIGIT, der er ESDH-kunde hos Fujitsu. De øvrige 11 kommuner er ikke Fujitsu kunder. Men det bliver de nu.

”Vi er rigtig glade for den kontrakt. Der har ikke været ret mange ESDH-udbud blandt kommunerne de seneste år. Det har gjort det svært for os at byde ind på opgaver. Men vi har nu fået brudt den onde cirkel.  Vi vandt Københavns Kommune med den nye eDoc 5 i 2018, og den er vi næsten i mål med. Derfor passer det perfekt ind i vores planer at gå i gang med DIGIT nu. DIGIT får den samme version af eDoc, som København. Der er også spændende udviklingsopgaver, som vi glæder os til at samarbejde med de 12 kommuner om,” siger Head of Case & Content Management, Dorthe S. Møller, Fujitsu.

Ifølge Dorthe S. Møller får DIGIT kommunerne store funktionalitets fordele ud af, at Fujitsu allerede har udviklet nye funktioner, integrationer samt automatiseringer ifm. implementering af eDoc 5 i Københavns Kommune.

Fujitsu har foruden København og DIGIT, også Århus og Ålborg kommuner som ESDH-kunder.

Med den nye ESDH-kontrakt mister KMD seks sjællandske kommuner som kunder, Formpipe mister ligeledes fem og SBSYS en. 

eDoc er også tilgængelig på den nye SKI 02.19 og 02.18.