Kommunernes It-arkitekturuddannelse

Digitaliseringen i kommunerne er i fuld gang, og det kræver viden og overblik at styre i den rigtige retning. Gennemfør Kommunernes It-arkitekturuddannelse og få diplom på din nye viden. Kommunernes It-arkitekturuddannelse udbydes af KL i samarbejde med KOMBIT og KIT@.
Med opdateret viden om it-arkitektur står du stærkt, når du skal bidrage til at få kommunens forvaltning, arbejdsgange og it-systemer til at gå op i en højere enhed. På uddannelsen får du del i den viden og de praktiske redskaber, som vil løfte din tilgang til digitalisering til et nyt niveau.
 
Bygger oven på din viden
Du vil på uddannelsen opleve, at du får bygget lag på lag oven på den viden, du allerede har. Du vil hurtigt lære at tale med, når digitaliseringsek­sperter siger ord som “arkitektur­domæner”, “it-landskab” og “rammear­kitektur”, og du vil tydeligt se, hvor og hvordan du kan bruge din nye viden.
 
Du får en af Danmarks førende eksperter inden for it-arkitektur som underviser på hele uddannelsen, nemlig Klaus Østergaard. Han underviser også på Master-uddannelsen på ITU og driver en konsulentvirksomhed, der hjælper virksomheder og organisationer med at frigøre deres forretningspotentiale gennem digitalisering og it-arkitektur.
 
Læs mere om Kommunernes It-arkitekturuddannelse her: http://tilmeld.kl.dk/arkitekturuddannelse/download-program.html